Merken Er zijn 11 merken

Toont 1 - 11 van de 11 items
 • KISTENKUSSENS.NL

  Wij leveren kussens op maat voor optimale afdichting tijdens het ventileren

  0 producten

 • MACO

  Als toonaangevende producent van heavy-duty handreinigings- en handverzorgingproducten is MACO® dagelijks bezig met productontwikkeling en verbetering. Passie voor innovatie en jarenlange ervaring staan borg voor een uitgebreid assortiment van kwaliteitsproducten die aan de allerhoogste eisen voldoen. Van automotive tot de vliegtuigindustrie, wij bieden u altijd het beste product om uw handen te beschermen, te reinigen en te verzorgen.

 • Makita 1

  de fabrikant van het degelijke gereedschap voor de bouw, agri, en industrie

  0 producten

 • Nilfisk

  Nilfisk werd opgericht met de visie om producten van de hoogst mogelijke kwaliteit te maken en wereldwijd te verkopen. Al meer dan honderd jaar heeft Nilfisk gereageerd op de wisselende behoeften van markten en klanten door middel van het ontwikkelen van innovatieve producten en het bieden van oplossingen. In de loop der jaren hebben wij bedrijven overgenomen om onze aanwezigheid in markten te versterken en dat maakte ons tot het sterke bedrijf dat we nu zijn. We zijn één geworden onder de belofte innovatief te zijn en ernaar te streven de best mogelijke producten te leveren. De visie van onze oprichters is nu werkelijkheid geworden.

  0 producten

 • Oxxa

  Wie in de bouw, logistiek, transport of industrie werkt, die weet: goede persoonlijke bescherming is onmisbaar. Dan tellen twee dingen: zekerheid en comfort. De persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) van OXXA vergroten je veiligheid en bieden comfort tijdens je werkzaamheden. Van werkhandschoenen tot aan gehoorkappen. En van vlamvertragende kleding tot aan veiligheidshelmen. De producten zijn onderverdeeld in drie sublijnen met elk hun specifieke kenmerken: OXXA® Basic, OXXA® Essential en OXXA® Premium. Alle producten  voldoen aan de Europese PBM verordening. Het verschil zit hem in de details: net dat extra stukje comfort, de hogere mate van bescherming en de speciale features.

 • shell

  Shell is de grootste leverancier van smeermiddelen ter wereld en levert toonaangevende smeermiddelen aan consumenten in meer dan 100 landen. Shell Lubricants past technologische inzichten van wereldklasse op haar producten toe en biedt de beste formules voor uw voertuig.

  0 producten

 • Talen Tools

  Talen Tools produceert en levert gereedschap voor agrariërs, hoveniers, bouwvakkers en tuinliefhebbers. Ons assortiment is bijzonder uitgebreid en omvat ook houten stelen in alle soorten en maten

 • Trustbuy NL

  in opdracht van Trustbuy NL ontwikkelde reinigsmiddelen

 • universeel

  0 producten

 • VIKAN

  Vikan behoort tot de wereldwijde koplopers op het gebied van hygiënische reinigingstools. Vikan opereert zonder winstoogmerk (onderdeel Vissing Foundation), met als doel innovatieve producten en oplossingen te ontwikkelen die een positieve impact creëren voor gebruikers in het bijzonder en de omgeving in het algemeen.  Niet vanuit eigen belang, maar om oprecht bij te dragen aan verbeteringen op de lange termijn. Zo bedacht het bedrijf de inmiddels wereldwijd geaccepteerde kleurcodering als hygiëneoplossing. De producten en oplossingen van Vikan kenmerken zich door een superieure kwaliteit, gebruiksgemak, ergonomisch comfort, veiligheid, efficiëntie en duurzaamheid. Daarnaast heeft het bedrijf met meer dan 100 jaar ervaring een schat aan kennis verzameld op het gebied van hygiëneoplossingen en regelgeving. Met Vikan voldoen afnemers gegarandeerd aan de hoogste eisen en actuele regelgeving op het gebied van hygiëne en veiligheid en zijn de juiste documenten altijd voorhanden. 

  0 producten

Toont 1 - 11 van de 11 items