Er zijn 17 producten
per pagina
 • OXXA® PVC-Chem-Winter 47-410 handschoenen zijn voorzien van een PVC-coating en een acryl/wollen drager. De rode werkhandschoenen hebben een zachte naadloze binnen voeringen zijn koudebestendig tot ca -20°C. De handschoenen zijn 300 millimeter lang.

  € 8,88
 • De split lederen winterhandschoenen zijn gemaakt van rundsplitleder en zijn voorzien van een dikke foamvoering. De bruin/gele werkhandschoenen hebben een 7 centimeter kap en bieden optimale handbescherming.

  € 4,66
 • OXXA X-Grip-Thermo beschermt handen tegen zeer koude temperaturen tot maar liefst ca. -30°C. De koudebestendige handschoenen houden niet alleen handen warm, maar hebben ook een uitstekende pasvorm voor uitzonderlijke beweeglijkheid.

  € 5,35
 • De OXXA X-Frost werkhandschoen heeft een HPT coating met perfecte pasvorm. Uitstekende grip in natte en droge situaties. Heerlijk zacht, warm en waterafstotend.

  € 7,26
 • De nerflederen officiershandschoenen zijn van premium kwaliteit en hebben een volnerflederen palm en rugzijde. De naturel kleurige werkhandschoenen zijn multifunctioneel inzetbaar en bieden optimale handbescherming.

  € 3,63
 • De superlichte coating van Nitri-Tech Foam 14-690 werkhandschoenen zorgt voor hoge mate van beweeglijkheid en flexibiliteit. De coating is bovendien ademend waardoor handen droog en koel blijven.

  € 2,15
 • De nappalederen officiershandschoenen zijn kort van model. De witte werkhandschoenen zijn voorzien van goede vingergevoeligheid en zijn elastisch. De schaapnappaleren handschoenen bieden optimale handbescherming.

  € 3,79
 • De OXXA Double Latex 50-400 werkhandschoenen hebben een naadloze nylon voering, tricot manchet en een dubbele latex coating. Ze zijn waterdicht en bieden een optimale grip in natte en droge omstandigheden. Daarnaast bieden deze veiligheidshandschoenen een goede vingergevoeligheid.

  € 2,42
 • De OXXA Basic Builder 14-079 werkhandschoenen zijn voorzien van een 13G polyester liner, polyurethaan coating en elastisch gebreid polsmanchet. Ze bieden een uitstekende vingergevoeligheid en flexibiliteit en zijn ideaal voor werkzaamheden in de schilders- & stukadoorsbranche, assemblage, automotive en installatietechniek.

  € 0,85
 • De OXXA Premium X-Pro-Flex 51-290 werkhandschoenen hebben een nylon/lycra drager en antislip nitril schuimcoating op de palm en vingers. De coating biedt een goede grip en is superlicht voor een hoge mate van vingergevoeligheid en flexibiliteit. Het naadloze ontwerp en de ventilatie aan de rugzijde zorgen voor comfort en de elastisch gebreide manchet...

  € 3,63
 • De OXXA Premium X-Pro-Flex Ultra 51-293 werkhandschoenen hebben een zachte, duurzame drager en dunne PFT nitril-coating op de palm en vingers. Deze coating biedt een goede grip in droge, natte, vette en olieachtige omstandigheden en maakt touchscreen bediening mogelijk.

  € 4,17
Toont 1 - 12 van de 17 items