Er zijn 5 producten
 • Ergonomsiche schop van Vikan, speciaal ontworpen voor de voedselverwerkende industrie. Het basismateriaal van de schop is food-approved en veroorzaakt geen vonken. Het ergonomische design verbetert de werkhouding van de gebruiker en zorgt ervoor dat de schop gemakkelijk te hanteren is. Door het grote blad van 38 x 34 cm en de lange steel is dit een...

  € 47,87
 • De Vikan uitlekschep uitermate geschikt voor toepassingen met afval en verontreiniging. Dankzij het ergonomische ontwerp en de lange steel is de schep gemakkelijk te hanteren en houd je als gebruiker een juiste werkhouding. Het grote blad van 38 x 34 cm maakt het mogelijk om grote hoeveelheden tegelijk te verplaatsen.

  € 48,40
 • Deze Vikan combiveger is extra breed en is voorzien van harde vezels aan de voorkant om hardnekkig of grof vuil los te vegen. De zachte vezels aan de achterkant vegen fijnere vuildeeltjes bijeen. De veger is geschikt voor gebruik in zowel droge als natte omgevingen

  € 35,09
 • Vikan combiveger van 410 mm met harde en zachte polyester vezels. De harde vezels aan de voorkant van de bezem vegen hardnekkig en zwaarder vuil los, terwijl de zachte vezels aan de achterkant de kleinere vuildeeltjes meenemen.

  € 26,62
 • De Vikan Ultra Hygiene steel is gemaakt uit één stuk. De hygiënische steel is 150 cm en is gemaakt van polypropyleen. De Vikan steel is voorzien van schroefdraad, waarmee je de steel kunt aansluiten op verschillende Vikan bezems, borstels, vloertrekkers, schrapers enz. De diameter van de steel (Ø 34)

  € 24,20
Toont 1 - 5 van de 5 items